homestyling

Syftet med homestyling är att attrahera potentiella köpare till visning och budgivning. Det i sin tur ger bättre förutsättningar till en snabbare affär och ett bättre försäljningspris.  
Att visa upp sin bostad från sin allra bästa sida vid försäljning är alltid en bra idé. 
Genom att välja möbler, belysning och annan inredning som framhäver det unika i bostaden som tilltalar fler spekulanter kan du höja värdet på bostaden. 

Exakt vad som behöver göras beror på bostadens förutsättningar. Trenderness erbjuder helt kundanpassade lösningar som är skapade utifrån den specifika bostadens förutsättningar.Välkommen att höra av dig för offertförfrågan och en första dialog. 

"Det känns jättehärligt att försäljningen gick så snabbt och vi är så nöjda med din styling! Kommer rekommendera dig till alla jag hör ska flytta
Även köparen kommenterade hur oerhört snyggt det var och hur du har lyft fram så att det kändes rymligt."


Sara, kund komplett homestyling.

konsultation

MUNTLIG KONSULTATION
Genomgång på plats i bostaden av samtliga rum och muntlig åtgärdsplan. Kund antecknar själv. Åtgärdsplanen avser både vad som bör tas bort, flyttas på samt vad som bör tillföras.

KONSULTATION MED DETALJERAD SKRIFTLIG ÅTGÄRDSPLAN
Utifrån besök i bostaden upprättas sen en detaljerad åtgärdsplan som levereras via mail. 
Åtgärdsplan innehåller en specificerad lista på vad du bör ta bort, flytta på samt tillföra.
Kund erbjuds även en genomgång av åtgärdsplan över telefon eller vid ytterligare besök i bostaden.

Konsultationen kan även avse ren kontakt online.   

En konsultation kan avse en hel bostad eller endast ett rum.  

Vid ett första samtal beskriver jag detaljerat exakt vad jag behöver, utifrån valt tillvägagångssätt, för att ge en utförlig konsultation och ge dig bästa förutsättningarna att följa dessa. 

komplettering

Utifrån din bostads potential och möjligheter skapar jag ett upplägg för hur homestylingen bör ske. Upplägget är alltid individuellt och kan innebära att jag tar bort möbler, samt tillför allt ifrån möbler till inredningsdetaljer inklusive växter, färska kryddor, tavlor etc utifrån bostadens specifika behov. 

Upplägget sker utifrån ett första besök i bostaden som är kostnadsfritt. Efter besöket inkommer jag med offert, och efter godkänd offert påbörjas arbetet. 

Naturligtvis kan vi justera upplägget innan offerten godkänns. 

En komplettering kan avse en hel bostad eller endast ett rum. 

Alla inredningsdetaljer som tillförs i bostaden hyrs av dig som kund och den kostnaden ingår i offerten. Tillägg för hyra av möbler kan ske. Vid behov av transport och magasinering av befintligt möblemang hjälper jag även till med det. 

komplett

Komplett homestyling /homestaging innebär komplett möblemang och inredningsdetaljer, såsom exempelvis rätt belysning, växter, handdukar etc Allt som ingår i bostaden synligt. 

Jag hjälper även till med bortforsling och magasinerng av befintligt möblemang vid behov. 

Komplett homestaging är mycket framgångsrikt vid nyproduktion för att bättre visa på bostadens potential, samt vid andra tillfällen när bostaden är tom eller möblemanget inte ger de bästa förutsättningarna. 

Hur går det till?

  • Vi träffas under ett kostnadsfritt och förutsättningslöst första möte och går igenom vilka alternativ som finns och vad som passar bäst för din bostad. Alternativt diskuterar vi dina önskemål via samtal om det avser en konsultation online. 
  • Jag erbjuder tre olika lösningar, enligt ovan beskrivning (konsultation, komplettering eller komplett) som i sin tur anpassas utifrån bostadens behov. 
  • Du får en offert som du går igenom i lugn och ro innan du inkommer med önskemål om justeringar eller godkänner, och därmed startas arbetet.
  • Ingenting är bindande innan offert är godkänd.
  • Om du behöver förvaring av befintligt möblemang hjälper jag även till med transport och förvaring av dessa.